The app for independent voices

Αποζημίωση περίπου 60.000€ σε πολίτη για αναπηρία μετά από εμβόλιο της AstraZeneca! (amazonios.net/apozimios…) Video με δηλώσεις της Δικηγόρου του.

Πολύ σημαντικό στην όλη αυτή υπόθεση είναι το γεγονός ότι δεν καλείται η εταιρεία που παράγει το εμβόλιο να πληρώσει την αποζημίωση στον παθόντα αλλά η Ελληνική Πολιτεία.

💥Η απόφαση αυτή αποτελεί δεδικασμένο, καθώς το δικαστήριο αποδέχθηκε τη σύνδεση μεταξύ της ιατρικής βλάβης και του κρατικού εμβολιαστικού προγράμματος, αναγνωρίζοντας το δικαίωμα του πολίτη να αποζημιωθεί, ακόμα και χωρίς πρόθεση ή υπαιτιότητα από την πλευρά του Δημοσίου.

________________________________

Το δικαστήριο αναγνώρισε την ευθύνη του Δημοσίου για τις επιπτώσεις που υπέστη ο πολίτης λόγω του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Αυτή η απόφαση ανοίγει νομικά τον δρόμο για δεκάδες (;) άλλες υποθέσεις. Είναι σημαντικό να υπάρχει νομική προστασία και για εκείνους που υπέστησαν σπάνιες, αλλά σοβαρές, βλάβες στην υγεία τους.

________________________________

Apr 29
at
5:06 PM

Log in or sign up

Join the most interesting and insightful discussions.